Herbie

publicerat i Tårt galleri
Min Brorson fyllde 6år förra veckan och då ville jag göra något speciellt till honom. Då kom jag på att en Herbie tårta skulle passa perfekt efterosm han tycker att herbie e så häftig som kan köra som han gör.
Så det fick bli en 3D Herbie. detta var första gången jag gjorde en sån här bil i 3D och den vart ju godkänd :)
Min brorson tyckte om den, om inte ännu mer de äldre och det är ju alltid kul när det blir omtyckt! :)

Jag fyllde tårtan med chokladmousse och vaniljkräm.



VW tårta

publicerat i Tårt galleri



Gjorde en VW tårta till min vän Micke.
Han ville ha hela tårtan i choklad, bara för att choklad är såå gott!

Så tårtbotten blev med choklad, fyllningen; ljus chokladmousse och vit chokladmousse. sedan spacklade jag hela tårtan med chokladkräm. Jag täckte tårtan med sugarpaste och vw märket "målade" jag med lite silver glitter "färg" så att  märket skulle se ut att glänsa lite mer.

och såhär vart resultatet! :)



Tårtor

publicerat i Tårt galleri

Jag är mycket nöjd med mina senaste tårtor, Scaniatårtan och V8tårtan till Philip. Och nu har jag fått en betsällning på en VW tårta till nästa helg och en bil tårta till denna helgen. Jag hoppas att ni får inspiration och nöje med min bloggsida. Om ni blir intresserade av att själva få en tårta gjord utav mig, så hör av er för mer info. Jag gör vad ni vill ha, det är bara fantasin som sätter gränser ;)

V8

publicerat i Tårt galleri





Fick en liten betällning av min vän Philip att göra två stycken tårtor till hans födelsedag. Han ville först ha ett lastbilshjul men sedan tyckte jag att ett V8 märke och Scania logga ser mer inlockande ut att äta ;)
Philip vart mer än nöjd med både V8 tårtan och scanialoggan.